относно

Пейнтбол София е клуб занимаващ се с организирането на пейнтбол игри, фирмени турнири, teambuilding програми, детски рождени дни и много други спортни и културни прояви.

Пейнтбол София организира пейнтбол игри от 2006.Тогава все още под името ClubDevils, ние с бързи темпове печелим признание и ставаме едни от най-добрите организатори на пейнтбол игри в България. От тогава и до днес, вече и с ново име, Пейнтбол София е единственият клуб , който има напълно закрит и осветен терен намиращ се на кръстовището на цар Борис III и околовръстното, и е единственият клуб, който организира както дневни така и нощни пейнтбол битки. В началото на 2008 г. ClubDevils сменя своето име и става Пейнтбол София. Едновременно с това Пейнтбол София отваря ново открито игрище от типа Speedball, разположено в столичния квартал ”Овча купел”. Със своите размери, тревна настилка и атрактивност на укритията то се явява една от най-интересните пейнтбол арени в България.

Освен с организиране на пейнтбол мероприятия, Пейнтбол София се занимава с продажба и дистрибуция на пейнтбол оборудване, изграждане и консултация на спортни центрове и всички дейности свързани с пейнтбола.